2Build

Junior Projectmanager Vastgoed M/V Vast

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever typeert zich als volgt:
“Wij zijn een ontwikkelingsmanagementorganisatie en opereren voor vastgoedbeleggingsfondsen, investeringsmaatschappijen en particuliere vastgoedeigenaren. Wij zetten onze kennis en ervaring in als (gedelegeerd) planontwikkelaar binnen een breed spectrum aan vastgoedprojecten. Multifunctionele planopgaven met gebouwd parkeren, winkels, wonen, Leisure en werken behoren tot onze Core Business”.
“Wij zijn een wendbaar, compact, flexibel en nuchter team van vastgoedprofessionals. Afwachten zit niet in ons DNA, aanpakken des te meer. Iedereen werkt met grote inzet en passie voor al onze opdrachtgevers en haar huurders/gebruikers. Onze organisatie onderscheidt zich door zowel de grote planopgaven als ook de kleine klus aan te pakken. Volledige ontzorging van onze opdrachtgevers bevestigt onze relatiegerichtheid. Wij staan altijd voor ze klaar”.
“Onze opdrachten voeren wij uit door pragmatisch management, op basis van kennis, met gevoel voor tact en met oog voor de lange termijn relatie. Wij opereren stevig op de inhoud, maar altijd op basis van goede afspraken en voortdurende identificatie van de klantvraag”.
“Al onze mensen zijn te typeren als professioneel, onafhankelijk, deskundig, breed ontwikkeld op de inhoud, sterk resultaatgericht, met gevoel voor tact en representatief. Daarnaast is geen van ons solist, maar teamspeler. Wij vullen elkaar aan waar nodig. Het collectieve succes telt”.

Functie omschrijving Junior Projectmanager Vastgoed M/V Vast

Qua kandidaat-profiel zoeken wij een ontwikkelingsmanagement georiënteerde junior manager, met ambitie op het terrein van de vastgoedontwikkeling en -realisatie. Jij gaat de ontwikkelmanagers onder andere ondersteunen met het voorbereiden van omgevingsvergunningsaanvragen, technische opnames, bestek- en tekeningencontrole, opstellen offerteaanvragen voor adviesdiensten en de beoordeling van aanbiedingen hierop. Jij bent bereidt om in de volle breedte van het planontwikkelings- en bouwvoorbereidingsproces alle facetten van het projectmanagement eigen te maken. Je bent communicatief, leergierig, praktisch en doortastend, zorgvuldig in wat je doet en kritisch op de kwaliteit. Daarnaast krijg je alle ruimte om in korte tijd veel ervaring op te doen binnen een dynamische projectontwikkelingsorganisatie met zeer ervaren collega's. Jij vindt het daarnaast prettig om te werken in een compacte organisatie met korte beslislijnen en een scherpe klant oriëntatie.

Ervaring en opleiding

  • HBO - WO werk-/denkniveau, bouwtechnische opleiding w.o.HBO-bachelor Bouwkunde, Masteropleiding Real Estate met bijv. specialisatie Bouwmanagement.
  • Enkele jaren relevante werkervaring bij een vastgoedontwikkelaar, ontwikkelende bouwer of projectmanagementorganisatie.
  • Minimaal bekend met Word, Excel, Planningsprogrammatuur.
  • Enige eraring met het werken binnen planteams.
  • Enige bekendheid met RO-procedures w.o. aanvraag van omgevingsvergunningen en het Bouwbesluit.
  • Enige ervaring met het controleren van contractstukken zoals bestek en tekeningen.
  • Gestructureerd en prestatiegericht, hands-on.
  • Klantgericht: open en interpersoonlijk vaardig.
  • Representatief.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever biedt jou een inspirerende en dynamische bedrijfsomgeving met alle randvoorwaarden en faciliteiten om de functie goed te kunnen uitoefenen. Daarnaast wordt een passende honorering afhankelijk van jouw ervaring geboden alsmede opleidingsmogelijkheden ter ondersteuning van jouw professionele ontwikkeling. Het arbeidsvoorwaardenpakket is degelijk en marktconform.

Locatie

Zaltbommel

Publish date

14-12-2023

Contactpersoon

Frank van Eeuwen
T: +31 6 2246 5319
Anderen bekeken
Bekijk alle vacatures
2Build gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.