2Build

SECUUR IN SEARCH, MATCH OP MAAT

EIGEN ERVARING IN HET WERKVELD BRENGT DE OPLOSSING

ACCURAAT ANTWOORD OP FLEXIBELE BEZETTINGSVRAAG

Bel mij terug

Executive Search

Exclusieve werving voor uw vaste functies

2|BUILD is actief in werving en selectie in de bouw- en vastgoedbranche. Wij zijn sterk in het matchen van de juiste kandidaat voor de juiste (interim) opdracht.

Voor uw wervingsvraagstukken met een meer vast karakter kunt u ook bij ons terecht. Wij kennen de markt en hebben een uitstekend netwerk met kandidaten van hoog niveau. Zoekt u een ervaren kandidaat of een Young Professional? Wij gaan exclusief en discreet voor u aan het werk! 

Na onze kennismaking starten wij met een grondige inventarisatie van de te vervullen functie. Hierbij laten we vooral u aan het woord om zo uw organisatie en behoefte echt te doorgronden. Onze consultants zijn daarnaast gewend om uw vraagstelling scherp en doeltreffend om te zetten in een kandidaat-profiel. Over het traject maken we uiteraard heldere (financiële) afspraken. Wij kunnen de search eventueel uitbreiden met een assessment of een ODC meting, een instrument dat op objectieve wijze inzicht geeft in het persoonlijk profiel en competenties van de kandidaat.

 

Kennismaken?

Stuur uw gegevens dan naar info@2build.nl of neem contact op met Karlijn van Rossum, tel.nr. 030 – 287 5 306, karlijn.van.rossum@2build.nl
Onze consultants
Lees meer

Frank van Eeuwen

06 - 224 65 319

frank.van.eeuwen@2build.nl

Directeur / Consultant

Lees meer

Vanessa van der Velden

06 11 70 50 43

vanessa.vander.velden@2build.nl

Consultant

2Build gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.