2Build

SECUUR IN SEARCH, MATCH OP MAAT

EIGEN ERVARING IN HET WERKVELD BRENGT DE OPLOSSING

ACCURAAT ANTWOORD OP FLEXIBELE BEZETTINGSVRAAG

Bel mij terug

Kandidaten

2|BUILD biedt continuïteit aan een zelfstandige


2|BUILD onderscheidt zich in de bouw- en vastgoedmarkt door haar aanbod van aantrekkelijke opdrachten van kwalitatief hoog niveau. Sinds de oprichting in 2000 is continu geïnvesteerd in een solide netwerk van professionele opdrachtgevers.
Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan goed gekwalificeerde professionals op alle niveaus.


Bent u een ervaren professional of enthousiaste hoogopgeleide starter? Dan komen wij graag met u in contact.


Wij investeren in een duurzame relatie, wat u de kans biedt om voor langere tijd voor meerdere opdrachten te kunnen worden ingezet.
Het snel en passend verbinden van u als geschikte kandidaat aan een opdracht wordt bepaald door:
-voortdurende acquisitie van nieuwe opdrachten door 2|BUILD
-bij ons bekend te zijn
-een zorgvuldige voorbereiding.


Na een zorgvuldige intakeprocedure wordt u als zelfstandige bij ons geregistreerd en wordt van u door onze consultants een persoonlijk en professioneel profiel opgesteld.
Voor een opdracht wordt door ons een gerichte search uitgevoerd waarbij de opdrachtkenmerken en het gewenste profiel van de (interim) manager worden vergeleken met uw persoonlijke- en professionele profiel.
Om zo effectief mogelijk te kunnen matchen, is het van belang dat u ons regelmatig een update instuurt van uw profiel.
2|BUILD biedt bij de opmaak van C.V. of een profielomschrijving vrijblijvend ondersteuning, zodat wij een voor u zo effectief mogelijk selectieproces uit kunnen voeren.
 

Kandidaat aan het woord: Erik van der Sluijs, directievoerder nieuwbouw winkelcentrum Hoog Dalem

“Nadat ik als zelfstandige ben gestart ben ik via een publicatie van een interim opdracht in contact gekomen met 2|BUILD. Op dat moment is het niet tot een opdracht gekomen, maar wat wel is gebleven is het contact. Met enige regelmatig bereikte mij vanuit 2|BUILD de vraag hoe het stond met het werk en of ik nog openstond voor een opdracht. Afgelopen voorjaar belde Frank van Eeuwen mij op om te komen praten over een aanvraag voor toezicht en assistentie bij directievoering van de nieuwbouw van een winkelcentrum in Gorinchem. De intake verliep zeer plezierig en heel ontspannen. De belofte om mij bij de vervolgprocedure te betrekken werd al gauw ingelost toen ik reeds enkele dagen later een vervolgoverleg kreeg aangeboden bij de ontwikkelcombinatie /opdrachtgever. Daarna ging alles snel. De interim Modelovereenkomst werd mij direct toegestuurd en afgewikkeld. Daarmee had ik directe zekerheid omtrent de opdracht en was ik tijdig inzetbaar om mij in lezen en voor te bereiden op de uitvoeringsfase van het werk. Ik heb 2|BUILD ervaren als een zeer plezierige intermediair met vakinhoudelijke ervaring en een scherp taxatievermogen. Zij komen de gemaakte afspraken altijd na en zijn zeer consistent in hun informatievoorziening.”

Kandidaat aan het woord: Sander Laumans interimmanager bij ING N.V.

Vroeg in mijn carrière heb ik mijn interesse getoond in een vacature bij 2|Build. Ondanks dat ik net mijn studie had afgerond en weinig werkervaring had, nodigde 2|Build mij uit voor een kennismakingsgesprek. Gedurende dat gesprek bleek al snel dat de openstaande vacature reeds was vergeven, maar dat er een andere opdracht beschikbaar was, waar ik de ideale match voor was. De opdracht werd uitgebreid besproken waarna ik mijn interesse toonde in de opdracht. Kort hierop volgend werd ik terug gebeld dat ik op vervolg gesprek kon komen. 2|Build heeft ruim de tijd genomen om mij op dit gesprek voor te bereiden en een helpende hand geboden bij de opstart van mijn eigen bedrijf. Binnen 2 weken na het kennismakingsgesprek werd ik al door 2|Build als interim manager ingezet bij ING Bank N.V. Het bleek een ideale match! 2|Build is een bedrijf dat kansen ziet in jonge ondernemers en goed is in het matchen van opdrachten met interim projectmanagers. Daarnaast zijn zij erg toegankelijk, helder en snel in de communicatie.

Een kandidaat aan het woord: Remie Zaat, interim transitiemanager BAM concernhuisvesting

Jaren geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met 2|BUILD, destijds hebben ze me opgenomen in hun database van vastgoedexperts. Frank van Eeuwen heeft me voor de opdracht bij BAM Woningbouw benaderd en gevraagd of ik interesse had in de functie transitiemanager concernhuisvesting bij BAM concernhuisvesting. Kenmerkend voor 2|BUILD vind ik de grondigheid die Frank, zelfs op vrijdagmiddag, toonde om me goed voor te bereiden op de nieuwe opdracht bij BAM concernhuisvesting en me bij te praten over het bedrijf. Ik heb veel contact gehad met 2|BUILD, van het voorbespreken van de sollicitatie tot een evaluatiegesprek nadat ik was aangenomen. En nog een aantal momenten daartussen, een erg prettige manier van werken. 2|BUILD heeft expertise op het gebied van interimmanagement en een zeer uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedwereld, dat maakt dat ze mij de juiste opdracht hebben weten aan te bieden.


 

Interimmanagement en de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (WDBA)

Het zal u niet zijn ontgaan, de VAR is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor de WDBA. 2|BUILD werkt uitsluitend met door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomsten van Tussenkomst. Daarbij zorgt 2|BUILD middels periodieke tussentijdse toetsing voor de correcte uitvoer van de interimwerkzaamheden waardoor recht wordt gedaan aan de gewijzigde wet- en regelgeving. Een veilig gevoel; voor zowel de opdrachtgever als kandidaat!

Wilt u meer weten over de WDBA of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

 

Kennismaken?

Stuur uw gegevens dan naar info@2build.nl of neem contact op met Karlijn van Rossum 030 – 287 5 306, karlijn.van.rossum@2build.nl
U kunt natuurlijk ook inschrijven met uw C.V. (in Word-formaat mét pasfoto) of via LinkedIn op de startpagina.

Inschrijven met uw CV

Inschrijven via LinkedIn


Onze consultants
Lees meer

Frank van Eeuwen

06 - 224 65 319

frank.van.eeuwen@2build.nl

Directeur / Consultant

Lees meer

Vanessa van der Velden

06 11 70 50 43

vanessa.vander.velden@2build.nl

Consultant

2Build gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.