2Build

SECUUR IN SEARCH, MATCH OP MAAT

EIGEN ERVARING IN HET WERKVELD BRENGT DE OPLOSSING

ACCURAAT ANTWOORD OP FLEXIBELE BEZETTINGSVRAAG

Bel mij terug

Opdrachtgevers

Met 2|BUILD altijd een oplossing

Door eigen ervaring herkennen wij de proces- en projectmatige verzoeken van onze opdrachtgevers. Wij zijn vertrouwd met de specifieke vraagstukken uit de sector.

  • 2|BUILD biedt interim oplossingen door snelle identificatie van uw vraagstelling.
  • 2|BUILD biedt goede zelfstandige professionals door vakkundige beoordeling van competenties, opleiding en carrièreontwikkeling. Ons netwerk bestaat uit ervaren krachten en enthousiaste Young Professionals.
  • 2|BUILD heeft mogelijkheden om duurzaam uw flexibele schil in te vullen.
  • 2|BUILD is ook in staat om voor u executive search trajecten zorgvuldig te begeleiden.

Herkent u deze veelvuldig aan ons gestelde vragen?

“Kunt u vakspecialisten beschikbaar stellen op het terrein van,
(Her)programmering bedrijfsinrichting, Gebouw gebruikssimulaties, Facilitymanagement (Hard- en Soft Services), Implementatie SLA’s, Verandermanagement, Verhuisprojecten utilitair en- industrieel, Verbouw- en herinrichting, Huisvestingsonderzoek, Strategisch huisvestingsadvies, Gebouwverduurzaming, Vastgoed Portefeuille onderzoek, Gebouw transformatie, Relocatieonderzoek, Huisvestingsintegratie vraagstukken, Quantity Survey, Technisch Due Diligence, NEN 2580 metingen, Garantie- en Schadeonderzoek, opstellen MJOP, Technisch Beheer, Commerciële- en Technische projectontwikkeling, Gebiedsontwikkeling, Grondexploitatie, Opstalexploitatie, Projectcontrolling, (Bouw)Directievoering, Planning, Bouwplaats management, Uitvoering, Bedrijfsleiding, Werkorganisatie, Risicomanagement, Proces engineering, Projectmanagement, etc. ?”

2|BUILD is in staat om voor u de geschikte kandidaten te vinden

Voortdurend zetten wij campagnes op om nieuwe zelfstandige professionals aan ons te binden. Hierdoor is ons bestand altijd actueel en van goede kwaliteit.  

Interimmanagement en de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (WDBA)

Het zal u niet zijn ontgaan, de VAR is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor de WDBA. 2|BUILD werkt uitsluitend met door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomsten van Tussenkomst. Daarbij zorgt 2|BUILD middels periodieke tussentijdse toetsing voor de correcte uitvoer van de interimwerkzaamheden waardoor recht wordt gedaan aan de gewijzigde wet- en regelgeving. Een veilig gevoel; voor zowel de opdrachtgever als kandidaat!

Wilt u meer weten over de WDBA of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Nieuw item

Een opdrachtgever aan het woord: Nils Bonder, Directeur BAM concernhuisvesting Binnen de BAM groep zijn we gestart met een grote transitie, we gaan voor alle BAM vestigingen het facilitair management centraal organiseren. Om deze transitie goed te kunnen doorvoeren hadden we meer kennis en mankracht nodig. 2|BUILD was al bij ons bekend en ook dit keer hebben we er weer positieve ervaringen mee. 2|BUILD levert de meest geschikte kandidaat binnen de gewenste tijd. Wat me opvalt is dat ze een erg breed netwerk hebben, veel zelfstandigen en zzp’ers. Ze weten een goede verbinding te leggen tussen vraag en aanbod. Wat voor mij ook fijn is, is het voorwerk dat ze doen. 2|BUILD organiseert zelf met de kandidaten een intakegesprek en stelt de meest geschikte personen aan ons voor. Ze weten hoe we zijn en wat voor type mens we zoeken. Dat is een duidelijke kwaliteit, ze zijn goed thuis in onze branche en in ons bedrijf.

Kennismaken?

Stuur uw gegevens dan naar info@2build.nl of neem contact op met Karlijn van Rossum 030 – 287 5 306, karlijn.van.rossum@2build.nl
Onze consultants
Lees meer

Frank van Eeuwen

06 - 224 65 319

frank.van.eeuwen@2build.nl

Directeur / Consultant

Lees meer

Vanessa van der Velden

06 11 70 50 43

vanessa.vander.velden@2build.nl

Consultant

2Build gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.